Du kender det udemærket. Du har ikke noget at lave. Du har måske lige en håndfuld minutter inden toget kommer. Du har tjekket dine gamle slidte nyheds-sites igennem 112 gange i træk og dine egne sociale medier er også kigget igennem mange gange inden et myggestik rammer dig før du får taget myggespray på.
Hvor henne fremfinder du nogen spændende hjemmesider med en god mandelgave til julen? Hjemmesider der kan more dig to min når du ikke har andre ting at lave. Der findes tjenester på internettet, som fremviser hjemmesider andre har som favoritter. Her kan du sidde og gennemse eller hoppe videre til de næste i rækken.
På en række af de nye social media, som er udelukkende billede baseret kan du også angive hashtags og på den måde finde en række nye websites der er matchende til dit emne – hvis du vil have ideer til mandelgaver. Den næste metode jeg vil nævne er at du bør finde en række af de hjemmesider, der opstiller et overblik over apps til ris ala mande og kanel. De er layoutet så man let kan søge sig frem til de populæreste mobil applikationer.
Der er altså flere tricks til at opsnuse spændende hjemmesider. Også websites som handler om dine favoritemner, fx, hvis du er vært i julen, så en god hjemmeside med ideer til mandelgave – så slipper du for købe triste kattepoter.

Således gemmer du dinemyggestik
Det summer – dumme myg gå væk! Når du nu engang er kommet i gang med at lede efter gode websider er det afbrydende at skulle holde pause. Derfor har du behov for en teknik, så du kan vente med sitet til du har tid.
Her får du de tricks jeg anvender til at gemme sider. Enten opskriver jeg dem på en lap papir. Oftest lægger jeg et book mark i min browser. Man kan lige ledes copy paste internetadressen ind i en e-mail og videresende den til din egen mail. Eller fremsende den til din egen mobil som en sms.
Dette trick bruger jeg udelukkende til virkelig vigtige websider. Det kan fx være en side om myggespray – dagen før du skal til norge i ødemarken. Det man gør, at er jeg laver et link på min computer og via den teknik har jeg sitet lige hvor jeg nemt kan finde det hele tiden.

Hvis vi ser væk fra de mindre øer, så er mange udbydere vareudbringende i hele Danmark. Derudover tilbyder de diverse løsninger for at sikre, at dine varer er problemfri og sikker. Med frystlegemer, timeintervaller og madposer, så er du sikker på at få sit indkøb godt frem. Og du behøver ikke være hjemme når varebilen kommer. firmaerne kan bare stille dem i din forhave, ved dørtrinnet eller få en nøgle og låse sig ind. Du kan hos flere udbydere bede dem stille madvarer i køkkenet for ganske få penge.
Mange danskere oplever derudover at bruge mindre ved at købe ind online, da de går udenom dumme køb, bæreposer, diesel til bilen og spotvarer.
Tænker du at prøve det er der ingen gode undskyldninger. Har du allerede prøvet nogle af dem, så er der mange gode starttilbud for ikke-tidligere kunder hos de andre madfirmaer.